Vrienden van Slava Cultura

Vriend zijn van Slava Cultura betekent dat U ons steunt in ons streven de Russisch-Slavische cultuur in Nederland te promoten. Wij doen dit door verspreiding van relevante informatie over concerten, optredens en andere culturele activiteiten via onze website.

Daarnaast betrekken we de Vrienden van Slava Cultura (VSC) bij onze eigen activiteiten. U geniet van de prachtige muziek van Kapella Slava Cultura (KSC) en draagt daaraan uw financiële steentje bij. Kapella Slava Cultura wil graag de komende jaren enthousiast doorgaan met het op hoog niveau uitvoeren van Russisch-Slavische muziek. Om dit te verwezenlijken hebben wij uw steun hard nodig. Aan die steun zijn voor u ook voordelen verbonden. 

Als Vriend wordt U op de hoogte gehouden van de activiteiten van het koor en tijdig geïnformeerd over de programmering van onze concerten. Verder kunt U kaarten aanschaffen die recht geven op een gereserveerde plaats; maximaal twee kaarten voor de normale toegangsprijs. Voor een bijdrage van minimaal € 15,- per jaar kunt u deel uitmaken van de Vrienden van Slava Cultura.

 

Vrienden van Slava Cultura hebben door hun donatie een streepje voor:

  • U wordt uitgenodigd voor de speciale Vriendenactiviteiten;
  • U ontvangt 50% korting op een toegangskaart bij eigen concerten van KSC;
  • U ontvangt, indien mogelijk*, korting op een toegangskaart bij concerten waar KSC mede optreedt;
  • U ontvangt bij voorinschrijving korting op nieuwe CD’s van KSC;
  • U wordt op de hoogte gehouden van al onze activiteiten.

* na overleg met de organiserende instantie